Els Joves Socialistes de Cullera celebren el Dia de l’Arbre

L’agrupació juvenil planta dos arbres en la falda de la muntanya de Sant Antoni. Se suma així als treballs de reforestació del consistori.

L’agrupació juvenil de Cullera va acudir per segona vegada consecutiva a la falda de la muntanya del barri de Sant Antoni de Cullera per plantar un pi mediterrani. Esta zona fou  greument afectada pel fatídic incendi produït pel castell de focs d’artifici que va autoritzar l’anterior consistori del PP en les festes del poble de l’any 2014.

És per eixa raó, que els Joves Socialistes s’han avançat als treballs per part de l’actual corporació municipal els quals s’estan realitzant en altres zones, per aportar el seu gra d’arena a la reforestació de les zones amb menys volum d’espècies arbòrees.

Des de l’agrupació local afirmen que Cullera s’ha vist afectada per la desertització, però també per anys de deixadesa per part de l’anterior govern municipal en materia de reforestació d’un paratge natural propi i únic com és la muntanya de Cullera. Joves Socialistes  felicita a l’Ajuntament per les iniciatives que s’estan duent a terme amb els centres educatius, i se suma així a la iniciativa reforestant amb dos arbres l’esmentada zona.